ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ: ΡΑΨΙΜΟ ΠΛΕΚΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑ ΕΡΓΟΧΕΙΡΟ

Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2014

Ravellenics 2014

Είναι η πρώτη φορά που παίρνω μέρος σε αυτούς τους αγώνες που γίνονται παράλληλα με τους Ολυμπιακούς αγώνες ( θερινοί και χειμερινοί. ΣτηνΕλληνική ομάδα μπήκα με την παρότρυνση της φίλης Μάνιας Χατζηϊωαννίδη την οποία ευχαριστώ πολύ για την ωραία εμπειρία που μου έδωσε την ευκαιρία να ζήσω.
Φέτος οι χειμερινοί αγώνες γίνονται στο Soshi από τις 7 Φεβρουαρίου έως τις 23 Φεβρουαρίου.Σήμερα είναι μέρα απολογισμού. Τι κάναμε , τι θα μπορούσαμε να κάνουμε .Η Ελληνική ομάδα έσκισε !!!!!!!!!!!!Και σε ποσότητα δημιουργιών και σε ποιότητα !!Η συγκομιδή σε μετάλλια μεγάλη ! 'Όσο μένα ευχαριστήθηκα πολύ όλη τη διαδρομή.Από την προετοιμασία ( σχεδιασμό, εύρεση υλικών κλπ), την εκτέλεση και το τελικό αποτέλεσμα των δημιουργιών μου.Πήρα μέρος με 8 έργα μου ,φωτογραφίες των οποίων παραθέτω παρακάτω.
Εύχομαι να έχουμε υγεία να πάρουμε μέρος και στους επόμενους αγώνες μετά από 2 χρόνια .
Συγχαρητήρια σε όλες τις συναθλήτριες και στον ένα και μοναδικό συναθλητή !!

2 σχόλια:

  1. Η χαρά ήταν όλη δική μας που σε είχαμε κοντά μας και θα μου επιτρέψεις να κρατήσω για λογαριασμό μου όλη τη δόξα του να σε προσελκύσω στην ομάδα μας. Ελπίζω από δω κι εμπρός να σ' εχουμε πάντα κοντά μας.
    Οι παλιές σου φίλες σίγουρα θα έχουν θαυμάσει πολλές φορές τα αριστουργήματα που φτιάχνεις. Καιρός να τα βλέπουμε πια κι εμείς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή